Hieronta

Sinua hierovat ammattitaitoiset hierojasi:

Jarkko Järvinen

Olen 31-vuotias koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Hämeenkyröstä. Valmistuin urheiluhierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulusta vuonna 2015 ja opintojen jälkeen kiersin jääkiekon sm-liigasirkuksen mukana päätoimisena hierojana Vaasan sportin edustusjoukkueen riveissä kolmisen vuotta. Vuonna 2018 otin lopputilin ja aloitin jatko-opiskelut Kotkassa, tällä hetkellä olen toisen vuoden naprapaatti opiskelija.

Hoidoissani hyödynnän tekniikoita klassisesta – ja urheiluhieronnasta sekä naprapatian menetelmistä sitä mukaan kun uutta opin. Käsittelen kaikenikäisiä asiakkaita aina aktiiviurheilijoista arkipäivän niska-hartiaseudun ongelmista kärsiviin. Pyrin siihen että jokainen antamani hoito on siihen asti tekemistäni se paras.

puhelin: 040 5703499


Arto Koskela

on koulutettu hieroja ja tarjoan klassista- ja urheiluhierontaa. Työn ohessa opiskelen akupunktiota sekä kiinalaista lääketiedettä. Työni lähtökohtana on ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullinen toiminta sekä ammatillinen osaaminen.

Olen myös intohimoinen lumilautailija, ykspyöräilijä sekä kuntosalilla kävijä.

Liikuntaharrastusten myötä minulle on tullut laaja ymmärrys hieronnan merkityksestä kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa – tavoitteenani on saada asiakkaalle toimiva ja kivuton keho.

Lämpimästi tervetuloa oli tavoitteenasi sitten rentoutuminen, lihashuolto tai palautumisen tehostus. Teen hieronnan lisäksi guasha-käsittelyä, akupunktiota sekä kuivakuppausta tehostamaan hieronnan vaikutuksia.

Maksutavaksi palveluihini käy myös ePassi.

puhelin: 044 989 3231


Hieronnalla helpotetaan mm. fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneita lihasten jännitystiloja ja niistä aiheutuvia kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Se pehmentää arpikudosta, lisää lihasten joustavuutta sekä rauhoittaa ja rentouttaa. Hieronnan avulla voi ja on hyvä ennaltaehkäistä vaivoja

Manuaalinen terapia

Manuaalisen terapian keinoja ovat erilaiset lihaksiin, hermorakenteisiin ja nivelen tukirakenteisiin kohdentuvat käsittelyt. Manuaaliseen terapiaan yhdistetään myös lihas- ja liikkuvuusharjoitteiden ohjaus sekä asiakkaan oma harjoittelu.

Terapian tavoitteena on vaikuttaa nivelten toimintaan parantamalla niiden liikkuvuutta, normalisoimalla hermokudoksen ja lihaksen toimintaa sekä vähentämällä kipua.

Urheiluhieronta​

Urheiluhieronta tarkoittaa hieronnan erityisaluetta, jossa hieroja keskittyy ja ottaa hoidossaan huomioon urheilijan kulloisenkin harjoitustilan, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman.

Varaa palveluitamme

Varaa aika