Hieronta

Sinua hierovat ammattitaitoiset hierojasi:

mari annala

Olen valmistunut 2022 tampereen urheiluhierojakoulusta kunniamaininnan kera. Olen myös rentoutusohjaaja. Halu auttaa muita sai minut lähtemään alalle. Jokaisella hierojalla on omanlaisensa kädenjälki. Tervetuloa testaamaan, onko minun monipuolinen tyyli juuri sinulle sopiva

040 5457682

Sanni Nieminen

Valmistuin hierojaksi vuonna 2014 ja viime keväänä aloitin opiskelut hierojan erikoisammattitutkinnossa. Hieronnoissani käytän sekaisin urheiluhierontaa, klassista hierontaa, faskiakäsittelyä, dry needling tekniikkaa, sekä nivelmobilisointia tilanteen mukaan.

040 8379189

Niina Eeronen

Olen keväällä -21 valmistunut koulutettu hieroja. Voin tarjota klassista hierontaa ja lisäksi nivelten hoitoa. Olen saannut positiivista palautetta napakasta, tehokkaasta ja asiakasta kuuntelevasta hieronnasta. Hieronnassa käytän perusotteiden lisäksi mobilisoivia hierontaotteita. 

040 1273384

PERUUTUSTAPAUKSISSA OTA YHTEYTTÄ SUORAAN HIEROJAASI!

Hieronnalla helpotetaan mm. fyysisistä suorituksista tai tapaturmista aiheutuneita lihasten jännitystiloja ja niistä aiheutuvia kipuja. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Se pehmentää arpikudosta, lisää lihasten joustavuutta sekä rauhoittaa ja rentouttaa. Hieronnan avulla voi ja on hyvä ennaltaehkäistä vaivoja

Manuaalinen terapia

Manuaalisen terapian keinoja ovat erilaiset lihaksiin, hermorakenteisiin ja nivelen tukirakenteisiin kohdentuvat käsittelyt. Manuaaliseen terapiaan yhdistetään myös lihas- ja liikkuvuusharjoitteiden ohjaus sekä asiakkaan oma harjoittelu.

Terapian tavoitteena on vaikuttaa nivelten toimintaan parantamalla niiden liikkuvuutta, normalisoimalla hermokudoksen ja lihaksen toimintaa sekä vähentämällä kipua.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta tarkoittaa hieronnan erityisaluetta, jossa hieroja keskittyy ja ottaa hoidossaan huomioon urheilijan kulloisenkin harjoitustilan, lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman.

Muuta elämäsi

Aloita matka kohti terveyttä jo tänään!

TARKISTATKO ENNEN AJANVARAUSTA SOVELTUUKO LIIKUNTA/ HIERONTA-ETUSI KYSEISEEN PALVELUUN!

Yhteistyössä:

Varaa soittoaika ilmaiseen konsultaatioon tai tilaa hierontapalveluitamme!

Ota yhteyttä:

+358 449893231

[email protected]

Käyntiosoitteemme: Liisantie 2 A, 36200 Kangasala

Voimakas Oy, y-tunnus 3011159-6.