Tiimi

Riku Koskivuori

Olen, Personal Trainer ja manuaaliseen terapiaan erikoistunut urheiluhieroja. Urheiluhierojan ammattini ja anatomian tuntemukseni kautta autan ja tsemppaan sinua kokanaisvaltaisesti saavuttamaan tavoitteesi!

Jokainen on yksilö ja tavoitteet ja tarpeet vaihtelevat. Kannattaa ottaa minuun rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan siitä, mikä on sinulle sopivin vaihtoehto. Mieti mikä sinulle on tärkeää; painonpudotus, kiinteytyminen, lihasmassan kasvatus, ryhdin parantaminen, energian lisääminen, yleinen hyvinvointi? Sinä tiedät ja minä autan. Ohjelmat laaditaan yksilöllisesti tavoitekartoituksen ja toiveiden perusteella. Ohjelmat sovitetaan aina myös asiakkaan elämäntilanteen mukaan, jotta treenisi todella istuu arkeesi ja onnistut.

Varaa aika


Rosa Roivainen

Olen sisätautikirurgiaan suuntautunut sairaanhoitaja ja ravintovalmentaja. Osaamisalueeseeni kuuluu muunmuassa verinäytteiden ja perusmittausten otto sekä tulosten tulkinta. Jos haluat kokonaisvaltaista neuvontaa tai tukea esimerkiksi laihdutusta varten, ota minuun yhteyttä.

Varaa aika

Jarkko Järvinen

Olen 31-vuotias koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Hämeenkyröstä. Valmistuin urheiluhierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulusta vuonna 2015 ja opintojen jälkeen kiersin jääkiekon sm-liigasirkuksen mukana päätoimisena hierojana Vaasan sportin edustusjoukkueen riveissä kolmisen vuotta. Vuonna 2018 otin lopputilin ja aloitin jatko-opiskelut Kotkassa, tällä hetkellä olen toisen vuoden naprapaatti opiskelija.

Hoidoissani hyödynnän tekniikoita klassisesta – ja urheiluhieronnasta sekä naprapatian menetelmistä sitä mukaan kun uutta opin. Käsittelen kaikenikäisiä asiakkaita aina aktiiviurheilijoista arkipäivän niska-hartiaseudun ongelmista kärsiviin. Pyrin siihen että jokainen antamani hoito on siihen asti tekemistäni se paras.

puhelin: 040 5703499

Varaa aika