Tiimi

Riku Koskivuori

Olen, Personal Trainer ja manuaaliseen terapiaan erikoistunut urheiluhieroja. Urheiluhierojan ammattini ja anatomian tuntemukseni kautta autan ja tsemppaan sinua kokanaisvaltaisesti saavuttamaan tavoitteesi!

Jokainen on yksilö ja tavoitteet ja tarpeet vaihtelevat. Kannattaa ottaa minuun rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan siitä, mikä on sinulle sopivin vaihtoehto. Mieti mikä sinulle on tärkeää; painonpudotus, kiinteytyminen, lihasmassan kasvatus, ryhdin parantaminen, energian lisääminen, yleinen hyvinvointi? Sinä tiedät ja minä autan. Ohjelmat laaditaan yksilöllisesti tavoitekartoituksen ja toiveiden perusteella. Ohjelmat sovitetaan aina myös asiakkaan elämäntilanteen mukaan, jotta treenisi todella istuu arkeesi ja onnistut.

Varaa aika

Rosa Roivainen

Olen sisätautikirurgiaan suuntautunut sairaanhoitaja ja ravintovalmentaja. Osaamisalueeseeni kuuluu muunmuassa verinäytteiden ja perusmittausten otto sekä tulosten tulkinta. Jos haluat kokonaisvaltaista neuvontaa tai tukea esimerkiksi laihdutusta varten, ota minuun yhteyttä.

Varaa aika

Anniina Ervasti

Olen koulutettu hieroja ja taustakoulutukseltani sosionomi (amk). Teen hierontahoitoja monipuolisin työmenetelmin sekä kuntouttavin ja toiminnallisin työottein. Käytän mm. trigger-pistehoitoja, faskiakäsittelyitä, imukuppeja, kinesioteippausta, venytysmenetelmiä ja nivelten mobilisointia. Teen hoidon aina tutkimisen perusteella ja yhteistyössä asiakkaan kanssa; hoitoon sisältyy asiakkaan omaohjaus.

Hierojana syvennyn erityisesti iäkkäisiin, vammaisiin ja liikuntarajoitteisiin asiakkaisiin. Vaivoja on monenlaisia – on vammoja, sairauksia, turvotusta, kipua, kireyttä, liikerajoituksia ym. – mutta yhtä hyvin asiakkaakseni voi tulla, vaikka löytyisi terveen paperit. Riittää, että olet itse kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi! Etsitään yhdessä asiat, jotka ovat juuri sinun kohdallasi tarpeellisia ja ajankohtaisia – terveempi elämä kuuluu jokaiselle.

Vastaanotolle voi tulla myös avustajan tai omaisen saattelemana, mikäli se on tarpeen.

Työskentelen suomen ja englannin kielellä. I speak also English.

Varaa aika

Kaarina Hall

Olen ortopediseen osteopatiaan erikoistuva koulutettu hieroja. Olen myös Dry needling ammattilainen ( kuivaneulaus ). Dry needling – hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa olevia triggerpisteitä, jolloin hoito ei siis ole kiinalaista akupunktiota.

Hierontaotteeni ovat monipuolisia ja tehokkaita. Käytän työssäni myös faskiarautoja ja nivelten mobilisointia. Hoito on asiakaskohtaista ja yhteisymmärräksessä asiakkaan kanssa.

Varaa aika

Jarkko Järvinen

Olen 31-vuotias koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Hämeenkyröstä. Valmistuin urheiluhierojaksi Tampereen urheiluhierojakoulusta vuonna 2015 ja opintojen jälkeen kiersin jääkiekon sm-liigasirkuksen mukana päätoimisena hierojana Vaasan sportin edustusjoukkueen riveissä kolmisen vuotta. Vuonna 2018 otin lopputilin ja aloitin jatko-opiskelut Kotkassa, tällä hetkellä olen toisen vuoden naprapaatti opiskelija.

Hoidoissani hyödynnän tekniikoita klassisesta – ja urheiluhieronnasta sekä naprapatian menetelmistä sitä mukaan kun uutta opin. Käsittelen kaikenikäisiä asiakkaita aina aktiiviurheilijoista arkipäivän niska-hartiaseudun ongelmista kärsiviin. Pyrin siihen että jokainen antamani hoito on siihen asti tekemistäni se paras.

Varaa aika