ASIAKASPALAUTTEET

Asiakastarinat/ referenssit

Hei. Olen 33 vuotias naikkonen, olen läpi elämän aina harrastanut liikuntaa laidasta laitaan, lentopallosta kamppailulajeihin. 2020 tulin lokakuussa äidiksi ja siinä sitten pääsi kunto romahtamaan jonkin verran ja kiloja tuli lisää. Huomasin itsestäni että tarvitsen apua siihen että lähden taas liikkumaan. Haaveena päästä takaisin omien harrastusten ja treenien pariin vielä joskus. Olen aina ollut ihminen joka tekee paremmin kun on valmentaja laittamassa vauhtia ja tarpeen tullen myös jarruttamassa. Personal trainer Riku Koskivuori löytyi somen kautta ja pyysin apua. Rikun kautta olen saanut takaisin treeni-intoni ja eritoten hyvät elämäntavat takaisin. En missään vaiheessa kokenut valmennuksessa että olisin dieetillä tai mitään sellaista vaan sain omat elämäntavat siihen kuntoon että kaikki rullaa taas.
Rikun valmennuksessa parasta on ollut se että pikkuhiljaa lähdettiin etenemään ja saliohjelmat ja kotijumppa ohjelmat olivat hyvin monipuolisia. Ohjelmia vaihdettiin säännöllisesti. Missään vaiheessa salilla ei tullut tylsää tai tai tunnetta että olisi liikaa saman puurtamista. Paljon on itsestä kiinni ja halusta miten treenit hoitaa, mutta Riku osasi tehdä siitä paljon kivuttomampaa. Itse henkilökohtaisesti olisin lähtenyt treenaamaan aivan lujaa, ellei Riku olisi ammattilaisena kertonut maltista ja edistystä kyllä tulee. Aika lailla puoli kiloa viikossa lähti painoa mikä oli sopiva ja järkevä tahti.
Nyt noin 15 kg kevyempänä, eritoten elämäntavat korjattuna kiipesin tänä kesänä 2022 norjan vuorilla, n1600 rappusta ja kallioilla ryömittynä oli fiilis kyllä sanoinkuvaamaton kun jaksoi tehdä ja tekeminen tuntuu taas kivalta.
Rikua suosittelen kyllä lämpimästi jos tarvitsee ammattitaitoista apua saamaan elämäntavat kuntoon ja treenaamisen innon takaisin! 😊
Kati.K

Olen alle 30-vuotias nainen. Olin Personal trainer Rikun ohjauksessa 8 viikkoa ja ohjelmaan kuului ruokavalion tarkkailua ja sen epäkohtien korjaamista ja liikuntaohjelma. Tarkoituksenani oli pudottaa painoaja kiinteyttää vartaloa (lievä ylipaino) ja se lähti erinomaisesti käyntiin 2kk aikana. Rikun kanssa oli rentoa ja luontevaa työskennellä, hänellä oli paljon luovia ratkaisuja esimerkiksi ohjelman sovittamiseksi arkeeni. jossa olin töissä tien päällä ja varsinkin ruokailu tuotti itselleni suuria haasteita. Esimerkiksi kuntosalille meneminen olisi ollut minulle henkilökohtainen painajainen, joten Riku suunnitteli kanssani vaihtoehdon ulkokuntosalille, jonne lenkkeillessäni voisin itse päättää, menenkö jos paikalla on muita vai teenkö lihaskuntoharjoituksen sitten kotona. Tavattiin myös ulkosalilla neuvoen välineiden käytössä.
Pidimme yhteyttä viikottain etänä videopuhelujen muodossa sekä whatsapp- viestein ja sain aina vastauksen kysymyksiini ja pohdintoihin. Aluksi minua motivoi ”tilivelvollisuus” vieraalle henkilölle, mutta Riku käänsi hyvin pian motivaation minä- lähtöiseksi ja aloitin suorittamaan ohjelmaani oma hyvinvointi mielessä. Kaiken kaikkiaan kokemus oli erittäin hyvä ja kannustava, suosittelen 😊
Paino alussa 67,5 kg. 2kk jälkeen 62,1 kg.
reisi – 2cm
käsivarsi +1 cm
lantio -7 cm,
vyötärö navan kohdalta -11 cm

Jätä palautetta

    Palautteeni saa julkaista etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen kera

    Tietosuojaseloste

    Lisää merkit kenttään:
    captcha

    "Haasta itsesi, me autamme"