PERSONAL TRAINING/ RUOKAVALIOT

Valmennus:

Ohjelmat laaditaan yksilöllisesti tavoitekartoituksen ja toiveiden perusteella. Ohjelmat sovitetaan aina myös asiakkaan elämäntilanteen mukaan, jotta treenisi todella istuu arkeesi ja onnistut.
Jokainen on yksilö ja tavoitteet ja tarpeet vaihtelevat. Varaa aika veloituksettomaan liikuntaneuvontaan/ kartoitukseen ja jutellaan. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Personal trainerit:

Marina Wallenstjerna

Moi! Olen Marina Wallenstjerna, personal trainer Kangasalta.
Minulla on aina ollut haaveena auttaa ihmisiä voimaan paremmin.
Olen itse kohdannut monenlaisia vastoinkäymisiä oman terveyteni kanssa. Olen kärsinyt nivelongelmista, autoimmuunisairaudesta johtuvista oireista, leikkausten jälkeisistä haasteista sekä selittämättömistä muista vaivoista kuten toisen käden äkillinen toimintakyvyttömyys.
Vaikeuksista selvitäkseni aloin hakea tietoa ja osaamista liikunnasta, ravinnosta sekä kokonaisvaltaisesta kehonhuollosta. Lopulta onnistuinkin kuntouttamaan itseni jälleen toimintakykyiseksi. Tämä valoi minuun uskoa, että syvistäkin vesistä on mahdollista nousta. Tämä kaikki on ollut myös vahvistamassa omaa sisäistä haluani vastaavasti auttaa muita.

Koettelemusteni johdosta matkaani on tarttunut paljon osaamista, jonka uskon hyödyttävän monia ihmisiä.

Aikanaan palkkasin itsekin personal trainerin. Halusin ymmärtää, miten voisin ottaa nivelongelmani huomioon, auttaa ja hoitaa kehoani toimimaan paremmin ja miten voisin ennaltaehkäistä ongelmia. Ja ennen kaikkea välttyisin rikkomasta kehoani enempää!

Riku Koskivuori

Moro, olen Riku Koskivuori , personal trainer ja manuaaliseen terapiaan erikoistunut urheiluhieroja Kangasalta
Olen itse hypännyt vuorotöistä yrittäjäksi ja Personal Traineriksi. Vuosien kokemukseni, motivaationi ja ihmisläheisyys ovat vahvuuksia työssäni. Minulla on myös omakohtaista kokemusta tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Treenasin itse aikoinaan väärin ja ilman oikeita tekniikoita ja sain selkäni melko huonoon kuntoon. Koulutukseni myötä aloitin oikeanlaisen harjoittelun ja lihashuollon. Niiden ansiosta olen selvinnyt tilanteeseen, jossa voin elää tasapainoista elämää ja auttaa muita. Kokemusta on myös merkittävästä painonpudotuksesta ja tiedän mitä se vaatii ja miten se tehdään järkevästi ilman jojoilua.
Personal trainerina työskentely on todella palkitsevaa, kun voi auttaa ihmisiä onnistumaan matkalla urheilullisempaa ja terveellisempää elämäntapaa. Jokainen meistä tarvitsee joskus selkeitä ohjeita ja tukea tavoitteiden saavuttamisessa.
Treenaan itse salilla, pelaan jääkiekkoa ja eri pallopelejä, lenkkeilen ja pyöräilen. Harjoittelussani pidän huolta siitä että treeni on kehittävää, monipuolista, tarpeeksi haastavaa ja hauskaa. Korostan palautumisen, unen ja ravinnon merkitystä. Käyn säännöllisesti hieronnassa ja puran stressiä kävelemällä metsässä ja sauna- ja uinti toimii myös hyvin ympäri vuoden.

”Juuri minun tarpeisiini suunniteltu kuntosaliohjelma toi lisää potkua treenaamiseen sekä vahvisti ”ongelmakohtia” kropassa. Tärkeää oli, että Riku oli mukana salilla katsomassa, että liikkeet tehdään oikein eikä vain sinnepäin.” Soile, 51 v.

”Säännöllinen tuki, apu ja ohjeet auttoivat minua pudottamaan painoa ja nostamaan kuntoa. Personal trainer Riku Koskivuori huomio elämäntilanteen harjoituksissa sekä ruokavaliossa ja motivoi saavuttamaa tavoitteet. Suosittelen lämpimästi.” Heta 38v.

”Positiivinen tsemppari olet ja erinomaiset ohjelmat. Varmasti jokainen pääsee asettamiin tavoitteisiin treenaamalla ohjeillasi ja ruokavaliolla. Hyvä on ollut aloittelijan käydä liikkeet yhdessä läpi, jotta vammoilta välttyy ja mielenkiinto säilyy” Risto 40v.

”Rikulla jämäkkä ote tekemiseen, jossa otettiin huomioon asiakkaan ongelmakohdat hienosti” Niklas 34v.

Ravintovalmentaja:

Rosa Roivainen

Heippa! Olen 35-vuotias Tamperelainen sairaanhoitaja (AMK)/ravintovalmentaja ja 5/2023 myös jalkojenhoitaja (AT). Olen erikoistunut sisätauteihin ja työskennellyt erikoissairaanhoidossa 12 vuotta iho- ja keuhkosairauksien parissa. Minulla on myös kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa työskentelystä.

Vapaa-ajallani tykkään harrastaa kuntosalia ja mm. tennis on ollut tärkeä harrastus. Kulttuuria harrastan monipuolisesti musiikin ja reissailun parissa. Tykkään myös nollata aivot lukemalla kirjoja.

Mutta mitä se ravintovalmennus sitten on? Ravintovalmennus tarjoaa erilaisia työkaluja mm. painonhallintaan ja painonpudotukseen. Aina ei tarvitse olla mitään suuren suurta ”ongelmaa”, vaan ravintovalmennuksella voidaan opetella vaikkapa säännöllistä ruokarytmiä ja tarpeeksi monipuolista ruokavaliota.

Esimerkiksi kuidun ja suolan saanti on monelle epäselvää, ja minä yritän selventää sitä analysoimalla vaikkapa ruokapäiväkirjan avulla tavanomaisia päivän syömisiä. Tästä voi olla hyötyä vaikkapa kohonneen verenpaineen hoidossa, koska suolan saanti voidaan saada yllättävän hyvin hallintaan pienillä muutoksilla.

Osaan auttaa kokonaisvaltaisesti, koska minulla on kokemusta mm. diabeetikoiden hoidosta monen vuoden ajalta. Mottoni onkin :”Haluan antaa toivoa niille kenellä sitä ei ole”.

Lisätiedot

Lisätiedot

Valmennus:

Ota yhteyttä

    Lisää merkit kenttään:
    captcha