HIERONTA/ KEHONHUOLTO

Hierojat:

Sanni Nieminen

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2014, yrittäjänä olen toiminut valmistumisestani asti. 2022 toukokuussa valmistuin hierojan erikoisammattitutkinnosta. Tällä hetkellä opiskelen dry needling tekniikkaa, jossa käytetään akupunktioneuloja hoidon tukena.
Lue lisää dry needling tekniikasta tästä: https://www.dryneedling.fi/dry-needling/
Osana toimintaani pidän myös ratsastajille valmennuksia ja ratsastan itse. Omistan myös koiria, joten vapaa-aikani meneekin lähinnä omien eläinten parissa puuhastellessa.
Hoitojeni perustana on tutkiminen, jonka avulla saadaan selville, mistä ongelma on kiputilanteessa lähtöisin. Hoidoista saat apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Näihin kuuluvat mm.
– Erilaiset kiputilat selän ja niskan alueella. Myös välilevyperäisiin vaivoihin voidaan saada apua hoidoista.
– Tenniskyynärpää, penikat ja juoksijanpolvi-tyyppiset rasitusperäiset vaivat
– Nivelten liikkuvuuden ongelmat, mobilisoinnilla sekä pehmytkudosten kireyden vähentämisellä saadaan apua liikerajoituksiin

Apua myös normaaliin lihashuoltoon, treenistä palautumiseen, työperäisiin kireyksiin sekä oman kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

”Olen käynyt Sannin asiakkaana säännöllisesti yli 5 vuotta niska- ja hartiaseudun huoltoa varten. Sanni on minusta maailman mukavin ja pätevin hieroja, ja nyt on hienoa kun tarvittaessa saan Sannilta apua myös dry needling neuloilla.”

”Alaselän paine helpotti ja liikkuminen helpottui. Kipu pysyi paljon paremmin kurissa käsittelyn jälkeen.”

Riku Koskivuori

Olen manuaaliseen terapiaan erikoistunut hieroja/ urheiluhieroja. Kokemusta hierojan työstä on kertynyt yli 10 vuotta ja olen lisäksi käynyt manuaalisten taitojen lisäkoulutuksen. Asiakkaina ovat olleet vuosien varrella kilpa-urheilijoista peruskuntoilijoihin ja niska- hartiavaivoista kärsineitä toimistotyöntekijöitä muutama mainitakseni.
Treenaan itse salilla, pelailen kiekkoa ja eri pallopelejä. Pyrin pitämään liikunnan monipuolisena, tehokkaana ja nousujohteisena. Myös kehonhuolto kuuluu osana aktiiviseen elämäntyyliin ja palautumisena toimii myös hienosti sauna- ja järveen pulahdus läpi vuoden.
Teen myös personal trainerin hommia ja asiakkaalle voidaan laatia harjoitus- suunnitelma, missä huomioitu myös hieronta osana kokonaisuutta ja palautumista.
Pyrin asiakkaan hoitosuunnitelmassa löytämään syyn vaivan aiheuttajaan ja hoitamaan sitä. Asiakkaan kanssa keskustellaan ennaltaehkäisevästä ja kivun- tai vamman huomioimisesta harjoittelusta. Tarpeen mukaan suunnitellaan henkilökohtainen ohjelma. Käytän työssäni monipuolisesti eri otteita ja teen nivelten mobilisaatiota liikkuvuuden ja kiputilojen helpottamiseksi.
Hieronnan tarve on myös monesti palauttavaa käsittelyä, lihaskireyksien hoitoa ja rentoutumista.
Tervetuloa pöydälle!

”Juuri minun tarpeisiini suunniteltu kuntosaliohjelma toi lisää potkua treenaamiseen sekä vahvisti ”ongelmakohtia” kropassa. Tärkeää oli, että Riku oli mukana salilla katsomassa, että liikkeet tehdään oikein eikä vain sinnepäin.” Soile, 51 v.

”Säännöllinen tuki, apu ja ohjeet auttoivat minua pudottamaan painoa ja nostamaan kuntoa. Personal trainer Riku Koskivuori huomio elämäntilanteen harjoituksissa sekä ruokavaliossa ja motivoi saavuttamaa tavoitteet. Suosittelen lämpimästi.” Heta 38v.

”Positiivinen tsemppari olet ja erinomaiset ohjelmat. Varmasti jokainen pääsee asettamiin tavoitteisiin treenaamalla ohjeillasi ja ruokavaliolla. Hyvä on ollut aloittelijan käydä liikkeet yhdessä läpi, jotta vammoilta välttyy ja mielenkiinto säilyy” Risto 40v.

”Rikulla jämäkkä ote tekemiseen, jossa otettiin huomioon asiakkaan ongelmakohdat hienosti” Niklas 34v.

Valmennus:

Hierontahinnasto:

30 min. 30 €
45 min. 40 €
60 min. 50 €
90 min. 65 €

Ota yhteyttä

    Lisää merkit kenttään:
    captcha